Vierkamer­appartementen

‘Levendig, luchtig en groen wonen.’

Woningtype 01
Woningtype 08
Woningtype 09
Woningtype 11
Woningtype 12
Woningtype 13
Woningtype 14
Woningtype 15/15a
Woningtype 19
Woningtype 20
Woningtype 01

Let op: impressie toont woningtype 10/20.

Op de eerste en tweede verdieping op het westen liggen twee fijne vierkamerappartementen. Naast de masterbedroom en de tweede slaapkamer vind je hier ook nog een extra hobbyruimte. Ideaal als je thuis wat werk wilt doen of een hobby hebt die ruimte inneemt. De woonkamer met open keuken en de grootste slaapkamer grenzen aan de buitenruimte van 11 m2, groot genoeg om lekker buiten te kunnen zitten in de zomer. Aan de voorzijde kijken de tweede slaapkamer en de hobbykamer uit over de groene binnentuin.
Ook geen verkeerd uitzicht. Verder bestaat deze woning uit een badkamer, een apart toilet en een bergruimte waar u uw wasmachine kwijt kunt. U parkeert uw auto op het besloten parkeerterrein.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 02: € 350.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 18: € 345.000,-

Woonoppervlakte 77,5 m2
Buitenruimte 11 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 2 en 18

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 08

Let op: impressie toont woningtype 15.

Op verdieping 1 en 2 vindt u een tweetal hele fraaie appartementen, woningtype 8. De
woningen op de eerste en tweede verdieping hebben een buitenruimte op het noorden
van 16 m2. Een van de slaapkamers grenst aan de groene binnentuin van het complex.
Woningtype 8 heeft drie ruime slaapkamers, allen met toegang tot de buitenruimte, een
grote badkamer met toilet en optioneel een bad. Een separaat toilet in de entreehal,
ruimte voor een flinke kapstok en een praktische berging. In de open keuken is eventueel plek voor een keukeneiland. Bij de woning hoort een plekje op het afgesloten parkeerterrein voor uw auto.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 13: € 450.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 29: € 455.000,-

Woonoppervlakte 113,9 m2
Buitenruimte 16 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 13 en 29

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 09

Let op: deze impressie toont woningtype 12. Woningtype 09 heeft geen ramen aan de zijkant.

Dit driekamerappartement van ruim 114 m2 op het zuiden heeft wat extra’s te bieden. Grenzend aan de ruime woonkamer treft u achter dubbele openslaande deuren een fijne hobby-/werkkamer. Zo liggen uw papieren nooit in de weg en kunt u zich even terugtrekken voor een belletje. Natuurlijk beschikt dit appartement over een fijne masterbedroom en een extra slaapkamer voor kinderen of logés. De badkamer ligt hiernaast en kan worden uitgerust met een bad. Een tweede toilet vindt u in de entree. Het terras op het zuiden biedt met bijna 16 m2 voldoende ruimte om heerlijk buiten te zitten. Uw auto heeft altijd een plek op het afgesloten terrein van Scala.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 09: € 484.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 25: € 489.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 34: € 494.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 42: € 499.000,-

Woonoppervlakte 114,6 m2
Buitenruimte 15,9 m2
Slaapkamers 2
Bouwnummers 9, 25, 34 en 42

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 11

Eén van de paradepaardjes van Scala! Op de derde verdieping kunt u heel comfortabel en in alle luxe wonen in dit appartement van 170 m2. Alles ademt hier rust, ruimte en luxe. De gecombineerde woonkamer/keuken van 74 m2 kunt u inrichten zoals u wilt. Er zijn meerdere indelingen mogelijk en er is ruimte voor het creëren van meerdere gezellige hoekjes. De entree zet de toon met dubbele openslaande deuren en een comfortabele toiletruimte. Via een deur gaat u richting de slaapvertrekken. De masterbedroom (22 m2) is uitgerust met een kleedkamer en een badkamer en suite. De tweede slaapkamer meet een aangename 16,5 m2. Op de gang vind je de tweede badkamer met toilet, douche én bad. Verder is
er een flinke hobby-/werkkamer (14,5 m2). Indien gewenst is het mogelijk een derde slaapkamer te creëren.

En dan hebben we het nog niet over de buitenruimte van 100 m2 gehad. Dit appartement heeft een (deels overdekt en deels verhoogd) terras op het zuiden en westen. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon én de schaduw. Een groot plantvak ontworpen door landschapsarchitect Stijlgroep met o.a. meerstammige bomen en vaste bloembakken zorgen dat je hier heerlijk beschut zit en je omringt voelt door groen. U kijkt uit over het groendak van de laagste bouwlagen van het gebouw. De masterbedroom en tweede slaapkamer grenzen ook aan dit balkon aan de zuidzijde. De werkkamer, badkamer en keuken kijken uit op de groene binnentuin. Bij dit appartement horen twee plekken op de parkeerplaats.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 32: € 780.000,-

Woonoppervlakte 170,8 m2
Buitenruimte 100,9 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 32

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 12

Een unieke hoekwoning op de vijfde verdieping: op het zuidwesten, drie slaapkamers en een royale buitenruimte van meer dan 100 m2! De gecombineerde woonkamer/keuken van meer dan 53 m2 heeft op meerdere plekken toegang tot het terras en veel lichtinval door de grote raampartijen. Van hinderlijke zon heeft u nauwelijks last vanwege de grote overstekken. Dit appartement heeft een (deels overdekt en deels verhoogd) terras op het zuiden en westen. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon én de schaduw. Een groot plantvak ontworpen door landschapsarchitect Stijlgroep met o.a. meerstammige bomen en de vaste bloembakken zorgen dat je hier heerlijk beschut zit en je omringt voelt door groen. U kijkt uit over het groendak. Van de derde slaapkamer maak je zonder veel moeite een inloopkast. De badkamer met toilet heeft voldoende afmeting voor het plaatsen van een bad. U heeft recht op twee plekken op de afgesloten parkeerplaats van Scala.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 47: € 600.000,-

Woonoppervlakte 130,1 m2
Buitenruimte 101,3 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 47

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 13

Let op: impressie toont woningtype 15.

Op de vijfde etage tekenden wij dit mooie vierkamerhoekappartement met uitzicht op het zuiden en oosten. De woonkamer met open keuken (41,7 m2) grenst aan een fijne buitenruimte van bijna 30 m2. Hier geniet u van het ochtendzonnetje én een wijntje in de middag! Van de grote en de kleinere slaapkamer loopt u zo de naastgelegen badkamer in. Uiteraard met toilet en ruimte voor een ligbad. In dit appartement heeft u daarnaast de beschikking over een flinke werkkamer (14 m2). Het is uiteraard mogelijk deze om te vormen tot een derde slaapkamer. Naast de entree vindt u een tweede toilet en ook een praktische bergruimte waar plek is voor uw wasmachine. Op het besloten parkeerterrein is er een plek gereserveerd voor uw auto.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 48: € 515.000,-

Woonoppervlakte 116,2 m2
Buitenruimte 29,2 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 48

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 14

Let op: deze impressie toont woningtype 12.

Ook zo’n leuk hoekappartement waar u heerlijk woont! Deze woning is gesitueerd op het noordoosten op de vijfde verdieping. Een fijne living, open keuken en veel ramen voor een opgeruimd gevoel. De badkamer met toilet biedt ruimte voor een bad (optie) en bevindt zich direct naast de slaapkamers. Uw gasten kunnen gebruik maken van een apart toilet. Het ruime terras van 31 m2 biedt verkoeling in hete zomers en ’s ochtends pakt u er het ochtendzonnetje mee. De drie slaapkamers blijven heerlijk koel. Natuurlijk parkeert u uw auto op de privéparkeerplaats van Scala.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 49: € 517.500,-

Woonoppervlakte 130,1 m2
Buitenruimte 31 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 49

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 15/15a

U kunt ook kiezen voor dit mooie vierkamerhoekappartement op de derde, vierde of vijfde verdieping met uitzicht op het westen en noorden. De woonkamer met open keuken (42,1 m2) grenst aan een fijne buitenruimte van tenminste 31 m2. Een heerlijk plekje om te genieten van het middagzonnetje! De buitenruimte loopt langs de noord- en de westgevel van uw appartement. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval in de woning. Van de grote en de kleinere slaapkamer loopt u zo de naastgelegen badkamer in. Uiteraard met toilet en ruimte voor een ligbad. In dit appartement heeft u daarnaast de beschikking over een flinke werkkamer. Het is uiteraard mogelijk deze om te vormen tot een derde slaapkamer. Naast de entree vindt u een tweede toilet en ook een praktische bergruimte waar plek is voor uw wasmachine. Op het besloten parkeerterrein is er een plek gereserveerd voor uw auto.

Het appartement met bouwnummer 38 op de derde verdieping heeft een extra groot (deels overdekt en deels verhoogd) terras van 62,5 m2 op het noorden en westen. Hier kunt u heerlijk genieten van het middag- en avondzonnetje. Een groot plantvak ontworpen door landschapsarchitect Stijlgroep met o.a. meerstammige bomen en diverse vaste bloembakken zorgen dat je hier heerlijk beschut zit en je kunt omringen met groen. U kijkt uit over het groendak van de laagste twee lagen van het gebouw.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 38: € 515.000,-
V.O.N. prijs bouwnummer 46: € 502.500,-
V.O.N. prijs bouwnummer 50: € 507.500,-

Woonoppervlakte 117,2 m2
Buitenruimte 31,5 - 62,5 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 38, 46 en 50

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 19

Het kleine geheim van Scala! Op de tweede verdieping aan de noordzijde vindt u een verrassend gave woning van 95 m2 met een daktuin plus buitenruimte van meer dan 51 m2. Door de speciale constructie kun je hier heerlijk genieten van de zon én de schaduw. Een plantvak ontworpen door landschapsarchitect Stijlgroep met o.a. meerstammige bomen en de vaste bloembakken zorgen dat je hier heerlijk beschut zit. De woonkamer heeft leuke doorkijkjes, gezellige hoekjes en een open keuken. De vele raampartijen zorgen voor een lichte en luchtige woning. Met twee slaapkamers en een hobby-werkkamer kun je hier alle kanten uit. Er is een apart toilet en een berging met plek voor de wasmachine. De auto kunt u altijd kwijt op het privéparkeerterrein van Scala.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 31: € 420.000,-

Woonoppervlakte 95,1 m2
Buitenruimte 51,4 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 31

Benieuwd naar de andere appartementen?

Woningtype 20

Nog zo’n leuk hoekappartement waar u heerlijk woont! Deze woning van ruim 90 m2 is gesitueerd op het noordwesten op de tweede verdieping. Een gezellige living met open keuken en veel ramen voor een opgeruimd gevoel. Een appartement met twee goede slaapkamers, een badkamer, een aparte ruimte voor uw wasmachine en een apart toilet. De buitenruimte is met meer dan 26 m2 flink. Het biedt verkoeling in hete zomers en ook de mogelijkheid om ’s middags even lekker in het zonnetje te zitten. Een extra is de hobby-/werkkamer met uitzicht op de groene binnentuin. Natuurlijk parkeert u uw auto op het afgesloten parkeerterrein van Scala.

Prijzen:
V.O.N. prijs bouwnummer 17: € 390.000,-

Woonoppervlakte 90,9 m2
Buitenruimte 26,3 m2
Slaapkamers 3
Bouwnummers 17

Benieuwd naar de andere appartementen?

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!