Laatste 11
appartementen beschikbaar!

Kies nu uw favoriete woning(en)

‘Scala’ is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorziening. Gelegen in alle rust, aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Met 53 appartementen en een Health Centre brengt Scala de plek, het wonen en de voorzieningen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Wonen 
op niveau

De appartementen variëren van 52 m2 tot meer dan 195 m2 met ieder een eigen balkon van minimaal 11 m2. Sommige appartementen hebben zelfs een royaal dakterras. Op balkons en gemeenschappelijke daktuin komen geïntegreerde plantenbakken. Zo sluit de groene uitstraling van Scala aan op haar omgeving. Want ook de omgeving wordt zo groen en parkachtig mogelijk ingevuld. Aan de achterzijde komt afgesloten privé parkeerterrein.

Scala geeft met haar getrapte ontwerp, verscheidenheid aan appartementen en service het aangename en luxe gevoel van wonen.

Planning

70% is verkocht! Dat betekent dat er nog enkele appartementen beschikbaar zijn! Schrijf u nu in voor uw favoriete woning. De gesprekken met de kopersbegeleiders gaan in oktober van start en de bouw gaat begin 2024 van start, zodat u in het najaar van 2025 kunt gaan wonen in Scala. Er zijn nog woningen beschikbaar! 

Via de woningselector kunt u gemakkelijk alle woningen bekijken, inzien welke appartementen er nog beschikbaar zijn en uw keuze maken. En als u vragen heeft dan kunt u ook altijd even de makelaar bellen. Zij helpen u graag verder.

Locatie

Scala is een ode aan het bourgondische Bergen op Zoom. Het Jazz-festival, Proef-Mei en Vastenavond is maar een hele kleine greep aan leuke en bijzondere evenementen die de stad kent. Maar ook op een gewone dag kun je heerlijk genieten van de stad en haar omgeving.

Laatste appartementen beschikbaar!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!