De digitale conciërge van Scala

Bij wonen op topniveau horen ook de technische innovaties die het leven een stuk aangenamer maken. Kopers van een Scala-appartement krijgen de beschikking over het state-of-the-art systeem van Bringme. Deze digitale conciërge zorgt voor veiligheid, welzijn en gemak. Wat ons betreft wordt dit de nieuwe standaard in elk luxe appartementencomplex dat we realiseren. Lees verder en ontdek de unieke voordelen.

Duidelijk aanraakscherm in eigen appartement

In elk appartement komt een Home-control-paneel aan de muur. Dit grote aanraakscherm is uw verbinding met de digitale conciërge. Op het scherm kun je zien wie er voor de deur staat en of er een pakketje is bezorgd in de Bringme Box in de centrale hal beneden. Optioneel kunt u uw smartphone koppelen aan het systeem, zodat u nog mobieler wordt. En voor wie het zichzelf helemaal makkelijk wil maken is het mogelijk via hetzelfde systeem ook de verlichting, zonwering en zelfs de muziek aan te sturen. Een handig stukje techniek dat u snel niet meer kan missen!

Wat kunt u met de Bringme Box beneden?

De Bringme Box in de centrale hal is een slimme pakketwand die, geheel volgens de nieuwe normen, contactloos bestellingen ontvangt en ook aftekent voor ontvangst. Hiervan ontvangt u een melding. Dit levert veel voordelen op:

  • Verwacht u een levering of pakje? Nooit meer stress! U hoeft namelijk niet meer thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van een levering. In het systeem zit namelijk een slimme deurbel. Hij praat zelf met koeriers en helpt hen om contactloos te leveren in de Bringme Box. U krijgt automatisch een berichtje.
  • Plots uw zoon of dochter met de kleinkinderen voor de deur? En u bent (nog) niet thuis? Geen probleem. Want zodra ze aanbellen, verbindt de slimme deurbel hen door met uw smartphone en kunt u hen van op afstand binnenlaten.
  • Niet alleen koeriers maar ook als famillie of vrienden iets willen afgeven kunnen ze, als u niet thuis bent, het in de Bringme Box afgeven. En iets laten ophalen? U kunt een vak in de Bringme Box reserveren via de app om iets klaar te leggen voor een contactloze ophaling. Met een code kunnen ze het vak openen. Wel zo makkelijk allemaal.

Prettig, licht en veilig

De speciale AI-Guardcamera van het Bringme-systeem bewaakt de entree van Scala 24/7. Beelden worden 14 dagen bewaard. De led-nachtverlichting geeft je gegarandeerd een veilig gevoel.

Eén-sleutel-voor-alles

Met de slimme Bringme Tag opent u met een eenvoudige swipe zowel de entreedeur, de slimme brievenbus, de pakketvakken en de tussendeuren. En kiest u voor een (optionele) laadpaal voor uw electrische auto, dan kunt u met dezelfde tag het laden starten en stoppen. Dat scheelt heel wat sleutels aan uw bos!

De digitale conciërge doet zelfs de poort voor u open!

Een speciale ANPR-camera herkent het kenteken van uw auto. U hoeft dus geen sleutel, tag of kastje te bedienen. De poort gaat automatisch open en u kunt veilig en zonder moeite het afgesloten parkeerterein van Scala op en af.

We schreven het al aan het begin, wie in Scala gaat wonen, kiest voor de luxe en het gemak van een hypermodern woonconcept. Hoe lang zou het duren voordat we ook een digitale butler bij onze nieuwbouw kunnen aanbieden?

Wie meer over de Digitale Concierge en het BringMe-systeem wil weten kan terecht op de website van BringMe.

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!