Laatste 8
appartementen beschikbaar!

Kies nu uw favoriete woning(en)

Financiële check

De HypotheekFactory helpt u bij de financiële check!

Financieel adviseurs Adem Altun en Barry Dael van De HypotheekFactory zijn nauw betrokken bij Scala. U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos bij hen terecht voor een verhelderend gesprek over uw plannen en woonwensen voor een nieuwbouwappartement. Met veel enthousiasme zetten zij hun expertise en betrokkenheid bij het project voor u in en bespreken zij uw financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Waarom een financiële check?

Als u op zoek gaat naar een nieuwbouwappartement is het belangrijk dat u weet wat er komt kijken bij het regelen van een hypotheek. Het is verstandig dat u uitzoekt wat uw financiële mogelijkheden zijn. Alleen zo weet u zeker dat het mogelijk is om uw droomappartement te kopen. Wie vooraf een financiële check laat doen bij De HypotheekFactory, kan bij inschrijving op Scala aantonen dat de financiering geen belemmering zal opleveren. Met een financiële check krijgt u voorrang bij het verkrijgen van het appartement van uw voorkeur.

Voordelen financiële check

De financiële check is een gratis oriëntatiegesprek waarin uw financiële mogelijkheden verkend worden. Deze hangen af van bijvoorbeeld uw inkomenssituatie nu en eventueel in de toekomst, uw woonsituatie, eigen middelen, leenmogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook van de rentestanden. De Hypotheekadviseur kijkt ook naar de huidige situatie waarbij u mogelijk al een bestaande woning heeft met een hypotheek. Mogelijk kunt u gebruik maken van de meeneemregeling van uw bestaande hypotheek met de (lagere) rente. 

Persoonlijk en onafhankelijk advies

De adviseurs van De HypotheekFactory hebben veel ervaring. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in seniorenregelingen en overbruggingshypotheken. Ze geven 100% onafhankelijk advies, omdat ze met alle geldverstrekkers samen werken. Het hoofddoel is om u het werk en de zorg uit handen te nemen als het gaat om financiële zaken. De HypotheekFactory ontzorgt en regelt alles van begin tot eind. Zij zorgen er met een maatwerk advies voor dat de financiering voor aankoop van uw droomappartement goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden.

Neem contact op met De HypotheekFactory

Laat u goed adviseren wat voor u haalbaar en wenselijk is. De HypotheekFactory helpt u graag inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden, zodat u goed voorbereid kunt inschrijven voor uw droomappartement in Scala.

Barry Dael

Adem Altun

De HypotheekFactory
Pasteurlaan 1
4624 XK Bergen op Zoom

Bel: 0164-311311
info@dehypotheekfactory.nl
www.dehypotheekfactory.nl

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!