Interieurontwerp en Woonklaarservice

Wie straks verhuist naar een nieuwbouwwoning in Scala heeft het getroffen. Een prachtig appartement dat u alle kansen biedt om het eigentijds en naar eigen smaak in te richten.

Housing Heroes geeft woningen een wow-effect!

Er is zo veel moois op interieurgebied te vinden en de keuze in afwerkingsmogelijkheden is enorm. Hoe maakt u er straks één geheel van? En hoe zorgt u ervoor dat uw woning naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes? In de uitstraling waar u blij van wordt? Dat doet u met Housing Heroes, die van uw huis uw thuis gaan maken.

Extra service van Scala

Wij weten dat veel nieuwbouwkopers worstelen met deze uitdaging. Als extra service van Scala bieden wij onze kopers daarom professionele ondersteuning aan door Housing Heroes. Gediplomeerde interieurontwerpers geven uw woning een wow-effect, middels een persoonlijk en uniek ontwerp. Als uw dat wilt, neemt Housing Heroes ook de gehele afwerking en inrichting van uw appartement voor u uit handen met de Woonklaar Service.  Keuzestress en overbodige kosten behoren hiermee tot het verleden. Dit past helemaal in Scala’s luxe gevoel van wonen!

Persoonlijk interieuradvies cadeau

U krijgt bij uw woning een op maat gemaakt basisinterieuradvies voor het leefgedeelte (woon- en eetkamer) ter waarde van €595,- (incl. BTW). Dit advies bestaat uit een 2D handgetekende schets van uw woning incl. advies over de ruimtelijke indeling met meubilair, vloer-, wand- en plafondafwerking, kleurgebruik en afwerking, houten en metalen binnendeuren, raamdecoratie en buitenzonwering. Het geeft u veel inzicht in de mogelijkheden van de ruimte.

Optie 1: uitgebreid interieurontwerp

Optioneel kunt u dit advies aanvullen tot een volledig interieurontwerp voor het leefgedeelte. Dan krijgt dan een adviesgesprek bij Housing Heroes, 3D impressies voor een maximaal ruimtelijk inzicht van uw appartement, 2D plattegronden met uw inrichting, een video walk-through van uw ontwerp, een meubelplan inclusief uitgebreide meubilairlijst en een persoonlijk moodboard. Deze uitbreiding kost u €795,- incl. BTW. Dit bedrag krijgt u als korting bij een besteding aan de Woonklaar Service, vraag hiervoor naar de voorwaarden bij uw persoonlijk interieurontwerper.

Optie 2: professioneel lichtplan

Het wordt vaak vergeten en wanneer je lampen wilt ophangen is het te laat. Verlichting is een essentieel onderdeel van uw interieur. Het is bovendien bepalend voor uw wooncomfort. Besluiten over lichtaansluitpunten moeten al vroeg in het bouwproces genomen worden! De adviseurs van Housing Heroes maken op verzoek een professioneel lichtplan zodat uw interieur het beste tot zijn recht komt. En stemmen dit af met aannemer Aan de Stegge Roosendaal, zodat alles wat wordt ontworpen ook echt mogelijk is.  Een upgrade van het volledige interieurontwerp met een uitgebreid lichtplan kost €295,- incl. BTW.

Afwerking van uw woning geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

Wanneer u de sleutel van uw appartement krijgt, begint een hectische tijd. De woning moet worden afgewerkt en veel verschillende partijen zijn hierbij betrokken. Denk aan de stukadoor, de schilder, de vloerenlegger, de leveranciers voor de zonwering, uw raamdecoratie en eventuele meubels. U kunt dit uiteraard zelf regelen en regisseren. U kunt dit ook uitbesteden. Housing Heroes is een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Zij nemen u met de Woonklaar Service alle zorgen uit handen en maken uw woning woonklaar: geheel op maat afgewerkt en volledig afgestemd en ingericht op uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Zorgeloos wonen

Dat biedt diverse voordelen voor u als koper. Zoals minder stress en zorgen, want alle afstemming, planning en coördinatie over de afbouw wordt voor u gedaan. U heeft vroegtijdig inzicht in hypothecair te financieren onderdelen door een woningspecifieke offerte. Housing Heroes zorgt voor afstemming met kopersbegeleiding van Aan de Stegge Roosendaal voor mogelijkheden m.b.t. verlichting en de binnendeuren. Ook geniet u van lagere kosten door grootschalige en directe inkoop. Door projectmatige voorbereiding en professionele uitvoering in eigen beheer kunt u uw woning bovendien snel betrekken!

Persoonlijk aanbod

Tijdens een persoonlijk gesprek snel na aankoop van uw nieuwe woning legt Housing Heroes graag aan u uit wat zij voor u kunnen betekenen. U ontvangt hiervoor geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte. We vinden het fijn u ook op deze manier te kunnen ontzorgen. Ook dat hoort bij het luxe gevoel van wonen in Scala!

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!