Laatste 8
appartementen beschikbaar!

Kies nu uw favoriete woning(en)

Maandelijkse kosten Scala

Wat zijn de maandelijkse kosten in Scala?

Voor het onderhoud aan algemene zaken in het appartementengebouw én voor de WKO-installatie betaalt u als bewoner een maandelijkse bijdrage. Samen met het bedrag dat u kwijt bent aan energiekosten bent u bij Scala zeer voordelig uit. Het voordeel van het kopen van een zeer energiezuinig appartement!

VVE-bijdrage

Voor het onderhoud aan de algemene zaken in Scala betaalt u een VVE-bijdrage. Deze is afhankelijk van het gebruiksoppervlak van uw woning en van het onderhoudsniveau dat u als VVE wenst. De bijdrage is ongeveer €1,36 per m2 per maand.

Bijdrage WKO

Daarnaast betaalt u een maandelijkse vergoeding voor de WKO-installatie. Voordeel van dit systeem is dat u geen onderhouds- en vervangingskosten hebt aan privé-elementen op het dak. Een bodeminstallatie gaat over het algemeen levenslang mee. De bijdrage is bedoeld voor het aanbrengen, monitoren en in stand houden van de bodembron en het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van het systeem binnen Scala. De bijdrage WKO bedraagt voor een gemiddeld appartement ongeveer €50 per maand.

Inschatting maandelijkse energiekosten

Om het maandelijkse plaatje compleet te maken, geven we u een inschatting voor het bedrag dat u maandelijks kwijt bent aan energiekosten. Voor een appartement van 80 m2 weten we uit ervaring dat bewoners ongeveer 300 kWh aan elektra per maand gebruiken voor verwarming en normaal huishoudelijk gebruik. Een en ander hangt uiteraard af van uw eigen energiecontract.

Indicatie maandelijkse kosten

(voor een appartement van 80 m2)
VVE bijdrage:    € 109
Bijdrage WKO:  € 50
Energiekosten: € 50
In totaal bent u aan maandelijkse kosten, naast uw eventuele hypotheek, dus ongeveer €210 per maand kwijt.

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!