Nieuwsbrief Scala 13 april

Het is zover! De definitieve prijzen van Scala zijn bekend en staan online. U vindt ze bij de bouwnummers op de projectsite onder 'Aanbod', bij de woningselector en op de prijslijst onder 'Downloads'. We kunnen ons goed voorstellen dat u erg benieuwd bent naar de definitieve verkoopprijzen.

De koop- en aanneemsom van de woningen is Vrij op Naam (V.O.N.). Dat wil zeggen dat de omzetbelasting (21% btw), de kosten voor de grond, de bouwkosten inclusief loon- en materiaalkostenstijgingen en de notariskosten voor de overdracht van uw woning zijn inbegrepen. Daarnaast vallen ook de kosten voor het sanitair en tegelwerk en een parkeerplaats onder de koopprijs. Bij bouwnummers 32, 47 en 51 komen 2 parkeerplaatsen. Het sanitair dat inbegrepen is, vindt u in de sanitairbrochure op de website onder het kopje 'Downloads'. Komende week zullen ook de afwerkstaat en de meer- en minderwerklijst te downloaden zijn. Houd de website daarvoor goed in de gaten!

Maak uw inschrijving compleet
U kunt, als u dat nog niet gedaan heeft, uw woningvoorkeuren invoeren in het online woningdossier op de website. Uw voorkeuren blijven tot het sluiten van de verkoop (21 april 23.59 uur) in het systeem staan. U kunt ze tot dat moment probleemloos aanpassen. Vergeet niet om ook de financiële voorwaarden in uw woningdossier in te vullen. Daarmee maakt u uw inschrijving definitief. Hoe vollediger u deze gegevens invult, hoe groter de kans op een woning.

Toewijzing bouwnummer
Na de sluiting van de inschrijfperiode hoort u zo snel mogelijk of u de gelukkige bent en we plannen uw gesprek met de makelaar in. Vanaf dit gesprek met de makelaar heeft u een optie op het bouwnummer van 2 weken. In die periode kunt u beslissen of u over wilt gaan tot koop van deze woning. Wie geen bouwnummer toegewezen kreeg in de eerste toewijzingsronde kan het gebeuren dat het bouwnummer van uw voorkeur in een later stadium alsnog beschikbaar komt. Mocht dat het geval zijn, ontvangt u daar uiteraard bericht over.

 De planning in het kort

  • Nu: alle bouwnummerinformatie en definitieve prijzen online
  • Vrijdag 14 april ontvangt u van ons meer informatie over de duurzaamheid van Scala en maken wij voor u inzichtelijk wat uw totale maandelijkse lasten zullen zijn
  • In de loop van volgende week zijn de afwerkstaat en de meer- en minderwerklijst beschikbaar op de website onder het kopje 'downloads'
  • Vrijdag 21 april 23.59 uur: sluiting inschrijfperiode
  • Week van 24 april: toewijzing van appartementen

Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden. Nog geen brochure? Bij Baas Makelaars kunt u er gewoon eentje ophalen.

Tot snel,
ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!