Nieuwsbrief Scala 14 april

Sinds gisteren staan de definitieve prijzen van Scala online. Er is veel belangstelling voor de appartementen, maar u kunt op uw gemak tot en met 21 april online alle 53 woningen bekijken en uw voorkeuren aangeven of aanpassen op de projectsite. Er zijn twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen beschikbaar, allen met een meer dan riante ruimte buiten en tal van luxe voorzieningen, zoals een digitale conciërge en een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein.

In deze nieuwsbrief vertellen we u graag meer over de duurzaamheid van de woningen in Scala. We zijn trots op de gemaakte keuzes. Want wij kunnen én willen bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet door het nemen van rigoureuze beslissingen op het gebied van duurzaamheid. Ook geven we u vast een indicatie van de VVE-kosten, de maandelijkse bijdrage voor WKO-installatie en uw energiekosten. Zo kunt u een goede inschatting van uw maandelijkse lasten maken.

Duurzaam en energiezuinig
Een ding is zeker: u gaat er met een nieuwbouwwoning sowieso op vooruit qua duurzaamheid. En met de all-electric WKO-installatie van Scala bent u gegarandeerd beter af dan met een standaard luchtwarmtepomp. U wilt er vast alles over weten.
Lees snel verder

Maandelijkse bijdragen
Voor het onderhoud aan algemene zaken in het appartementengebouw én voor de WKO-installatie betalen bewoners een maandelijkse bijdrage. Samen met het bedrag dat u kwijt bent aan energiekosten bent u bij Scala zeer voordelig uit. Het voordeel van het kopen van een zeer energiezuinig appartement!
Lees verder en bekijk een indicatie van uw maandelijkse kosten.

 De planning in het kort

  • Nu: alle bouwnummerinformatie en definitieve prijzen online
  • In de loop van volgende week zijn de afwerkstaat en de meer- en minderwerklijst beschikbaar op de website onder het kopje 'downloads'
  • Vrijdag 21 april 23.59 uur: sluiting inschrijfperiode
  • Week van 24 april: toewijzing van appartementen

Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden. Nog geen brochure? Bij Baas Makelaars kunt u er gewoon eentje ophalen.

Tot snel,
ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!