Nieuwsbrief Scala 17 juli

U leest deze nieuwsbrief omdat u interesse hebt in een appartement in Scala, een optie hebt op een woning of zelfs al uw handtekening hebt gezet onder de koopovereenkomst. Projectontwikkelaar Jaap Adam en makelaar Rob van Elsakker van Baas Makelaars praten u in deze nieuwsbrief graag bij over het project en de locatie Plein 13. Het gebied waar Scala straks de prachtige blikvanger vormt, wordt namelijk de nieuwe woonhotspot van Bergen op Zoom.

Scala nieuwsbrief juli

Een unieke plek ín het bruisende centrum
Ontwikkelaar Jaap Adam, een Bergenaar in hart en nieren, voelde het goed aan. “Als lokale projectontwikkelaar zag ik de potentie van dit gebied. En stukje bij beetje vallen nu alle stukjes op hun plek. Het is gaaf om te zien dat ons project Scala navolging krijgt met de steun en inzet van de gemeente. Als het aan de ambities van de gemeente ligt komen er, naast onze luxe appartementen in Scala, straks nog veel meer woningen.  De gemeente zet volop in op de herontwikkeling van deze buurt. Daartoe namen ze niet de minste in de arm. Want stedenbouwkundig bureau Juurlink + Geluk is verantwoordelijk voor veel gave ontwerpen. Waaronder Little C, de prijswinnende nieuwe woonwijk aan de Coolhaven in Rotterdam. Dus ik kan je verzekeren: hier woon je straks prachtig.”

Wonen op niveau
Met de nieuwbouw van Scala zet Jaap Adam vast de toon: “Een uniek project met luxe grootstedelijk design, energiezuinige A++/+++-appartementen, de grootste nieuwbouwbalkons van Bergen en omgeving en uitgebreide voorzieningen die het leven net even iets makkelijker maken. Zoals de luxe lobby met digitale conciërge en het besloten parkeerterrein waar bewoners hun auto altijd kwijt kunnen. En laat ik het Health & Sports Centre op de begane grond niet vergeten… De drempel om aan je gezondheid te werken en zo gezond en vitaal ouder worden, is hiermee een stuk lager. En bovendien is het ook een fijne plek om medebewoners te ontmoeten en samen iets leuks te doen.”

Toekomstbestendige woonwijk
“De unieke centrumlocatie heeft zoveel te bieden. De gemeente is vastberaden om er een prachtige, toekomstbestendige woonwijk van te maken: groen, duurzaam, kindvriendelijk en met alle gewenste voorzieningen dichtbij. De aanstaande aanpak van de Erasmuslaan en de Louis Porquinlaan vormen de opmaat voor een brede aanpak en een grootschalige transformatie. Dit najaar presenteert de gemeente het eerste schetsontwerp waarna ze om de tafel gaan met bewoners en belanghebbenden om het plan zoveel mogelijk naar ieders zin te maken.”

Meer veiligheid en saamhorigheid
Jaap benadrukt: “Een belangrijke verandering is voor ons dat de verslavingszorg en de dak- en thuislozenopvang stopt op de huidige locatie. Het is goed om dit soort voorzieningen op een andere plek duurzamer in te richten. De huidige locatie is gedateerd en wordt herontwikkeld passend binnen de ambities van de gemeente voor heel het plangebied Plein 13. Daarnaast is er met alle sociale partners overleg om het veiligheidsgevoel niet alleen in dit gebied maar heel het centrum te vergroten.”

 Woningmarkt trekt aan
“Er is veel belangstelling voor het chique appartementengebouw met de getrapte opbouw, de riante groene buitenruimtes en unieke architectuur. Inmiddels is bijna 70% van de 53 appartementen verkocht of onder optie”, vertelt makelaar Rob van Elsakker van Baas Makelaars, dat Scala in verkoop heeft. “Wie ook op deze fijne plek wil wonen en een adres wil met postcode 4611, moet snel zijn. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar, maar het gaat rap. We zien dat de markt weer aantrekt en de huizenprijzen stijgen. Hier en daar wordt op bestaande woningen weer overboden. Een logisch gevolg van de rente die alweer een tijdje stabiel is en zelfs wat gezakt is.”

Onbezorgd de toekomst tegemoet
Wie interesse heeft in een woning in Scala, kan terecht bij Rob of zijn collega Maud. “Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn. We luisteren daarbij zorgvuldig naar uw specifieke woonwensen en komen hier zoveel mogelijk aan tegemoet. We zorgen voor zekerheid vóórdat u uw handtekening zet. Door de samenwerking met Housing Heroes is er bovendien veel mogelijk in afbouw en inrichting. Wie denkt aan een laatste stap in zijn wooncarrière gaat met Scala heel gelukkig worden!”
Scala nieuwsbrief juli 2

Meer weten over Scala?
Kijk op www.scala-bergenopzoom.nl of haal een brochure op bij Baas Makelaars op adres: Vang 1 in Halsteren. Ook met vragen kunt u bij hen terecht. Dit kan op telefoonnummer 0164-683842 of stuur een mail naar nieuwbouw@baasmakelaars.nl.

Tot snel,

ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!