Nieuwsbrief Scala 24 maart

Dat er veel belangstelling is voor de luxe appartementen van Scala, merken we aan de vele vragen die binnenkomen bij Baas Makelaars. Geïnteresseerden willen zoveel mogelijk weten over het nieuwbouwproject in Bergen op Zoom. Veel mensen zijn op zoek naar een fijne plek om te wonen, dicht bij het centrum. Scala springt eruit met haar groene aankleding, riante buitenruimtes, luxe extra’s en privé parkeerterrein. We vinden het belangrijk u in aanloop naar de start van de verkoop zo goed mogelijk te informeren en zullen u ook na een eventuele aankoop goed ondersteunen. In deze nieuwsbrief stellen we u voor aan de kopersbegeleiders van Scala en informeren we u over de mogelijkheden voor het afwerken en inrichten door Housing Heroes. Een prachtig appartement geheel naar uw smaak is straks het resultaat! U ziet het, het is weer een interessante nieuwsbrief geworden!

Aangenaam! Wij zijn de kopersbegeleiders van Scala
Wie straks besluit om in Scala te gaan wonen, gaat een bijzondere tijd tegemoet. Druk, soms spannend, maar ook hartstikke leuk! U gaat allerlei keuzes maken om van uw nieuwbouwwoning een waar thuis te maken. Dat doet u niet alleen. U wordt begeleid door de kopersbegeleiders van aannemer ADSR. Zij stellen zich in deze nieuwsbrief aan u voor.

Lees verder

Geef uw nieuwe appartement de wow-factor!
Bij een luxe appartement hoort een smaakvolle inrichting. Daarom geven wij onze kopers professioneel interieuradvies cadeau. Lees alles over dit aanbod en eventuele uitbreidingen in onderstaand artikel over Housing Heroes.

Lees verder

Wat kunt u verder van ons verwachten?
Het volgende nieuwsbericht dat u van ons gaat krijgen, gaat over de duurzaamheid van Scala. Ook kunt u de uitnodiging voor het Scala sale event tegemoetzien. En vergeet niet: de pre-sale van Scala start op 30 maart. Heeft u dit al in uw agenda gezet? Want vanaf dit moment kunt u alle bouwnummerinformatie en prijzen vinden op de website.

Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tot snel,
ADAM Vastgoed, Baas Makelaars en marketingbureau Nuvastgoed

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!