Nieuwsbrief Scala 27 maart

Graag nodigen wij u in deze nieuwsbrief uit voor het Scala Sale Event op 6 april én lichten we de planning rond de verkoop toe. Zo weet u precies hoe het verkoopproces eruit zal zien. Zet de data in uw agenda om geen deadline te missen!

Donderdag 30 maart om 16:00 uur: start pre-sale
De online pre-sale van Scala start op 30 maart om 16:00 uur. Vanaf dit moment kunt u alle bouwnummerinformatie en bijbehorende prijzen (weergegeven in bandbreedtes) vinden op deze website. Heeft u na het bekijken van alle verkoopinformatie al één favoriet, of een aantal leuke woningen op de shortlist? Geef dit dan aan in uw persoonlijke woningdossier op de website van Scala. Log hiervoor in op de projectwebsite met het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Tijdens de pre-sale periode kunt u online meerdere voorkeuren doorgeven. Deze voorkeuren kunt u later nog eenvoudig aanpassen.

Donderdag 6 april: Scala Sale Event
We nodigen iedereen die interesse heeft in een woning in Scala uit voor het Sale Event. Dit event vindt plaats op donderdag 6 april van 16.00 tot 19.00 uur op het kantoor van Baas Makelaars en in de naastgelegen fotostudio. Adres: Vang 1 in Halsteren. Bent u van plan te komen? Wilt u dit dan aan ons doorgeven via deze vragenlijst.

Tijdens dit evenement kunt u de projectbrochure ophalen en maakt u kennis met het complete team rond Scala. Stel uw vragen over het project en de woningen aan ontwikkelaar Jaap Adam van ADAM Vastgoed en bekijk samen de bouwtekeningen. Ook zijn de mensen van Baas Makelaars, aannemer Aan de Stegge Roosendaal, de kopersbegeleiders van ADSR, de HypotheekFactory en Housing Heroes aanwezig op deze dag.

Donderdag 13 april: start Verkoop Scala
Op 13 april start de echte verkoop. Op deze dag staan de definitieve prijzen op de website. Vanaf nu kunt u uw definitieve voorkeuren doorgeven in uw digitale woningdossier. Dit kan tot en met vrijdag 28 april. De volgorde van aanmelding telt niet mee, dus u kunt rustig de tijd nemen voor uw definitieve keuze. Wat wel van invloed is op de toewijzing is de financiële check. Hiermee toont u aan dat u de woning waar u interesse in heeft (inclusief bijkomende kosten) kunt betalen. Wij raden u aan om op tijd contact te leggen met een hypotheekverstrekker, zodat u dit document op tijd heeft klaarliggen en weet wat uw mogelijkheden zijn. De mensen van de HypotheekFactory zijn goed op de hoogte van het project en kunnen u hier zeker bij helpen. Wist u dat u bij hen vandaag al een afspraak in kunt plannen? Dan weet u helemaal tijdig wat uw mogelijkheden zijn.  

Week van 1 mei: toewijzing appartementen
In de week van 1 mei zullen de appartementen worden toegewezen aan de geïnteresseerden. Indien u tot één van de gelukkigen behoort, bellen we u om een gesprek in te plannen. Bij een toewijzing krijgt u een optie van twee weken op het betreffende bouwnummer. Binnen die twee weken bepaalt u of u de woning daadwerkelijk wilt kopen.

Krijgt u geen woning toegewezen, dan berichten we u hierover per mail. Het kan voorkomen dat het bouwnummer van uw voorkeur op een later moment toch weer beschikbaar komt. In dat geval nemen we direct contact met u op.

Wat kunt u verder van ons verwachten?
Het volgende nieuwsbericht dat u van ons gaat krijgen, gaat over de duurzaamheid van Scala. Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tot snel,

ADAM Vastgoed, Baas Makelaars en marketingbureau Nuvastgoed 

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!