Nieuwsbrief Scala 3 april

Sinds afgelopen donderdag vindt u alle appartementen van Scala met een plattegrond en prijsindicatie op de projectsite. U kunt online alle twintig woningtypen bekijken, appartementen vergelijken en uw voorkeuren voor één of meerdere appartementen aangeven. Er zijn 53 twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen beschikbaar, allen gelijkvloers en met een meer dan riante ruimte buiten.

Kom langs!
Speciaal voor iedereen die interesse heeft in Scala en graag meer wil weten, organiseren we een inloopmoment waarop alle mensen die Scala mogelijk maken aanwezig zijn. U bent van harte welkom om met iedereen kennis te maken, de (bouw)tekeningen en woningimpressies te bekijken en al uw vragen te stellen. Bijvoorbeeld aan ontwikkelaar Jaap Adam van ADAM Vastgoed. Ook zijn de mensen van Baas Makelaars, aannemer Aan de Stegge Roosendaal, de kopersbegeleiders van ADSR, de HypotheekFactory en Housing Heroes aanwezig op deze middag.

Donderdag 6 april
Het Scala Sale Event vindt plaats op donderdag 6 april van 16.00 tot 19.00 uur op het kantoor van Baas Makelaars en de naastgelegen fotostudio. Het adres is: Vang 1 in Halsteren. Kijkend naar de aanmeldingen tot nu toe verwachten we veel mensen tussen 16:00 uur en 17:00 uur. Vanaf 17:00 uur is het waarschijnlijk wat rustiger. Als u van plan bent om te komen, wilt u dit dan even aan ons doorgeven? Zo kunnen we een inschatting maken van de te verwachten drukte.

Ja, ik kom naar Scala

Tip: de brochure is echt mooi geworden!
Tijdens het Sale Event kunt u gerust even binnenlopen om de projectbrochure op te halen. Zo kunt u alles nog eens op uw gemak thuis nalezen.

Uw woningvoorkeuren
We krijgen wat vragen binnen over het doorgeven van woningvoorkeuren op de projectsite. Woningvoorkeuren die u op de website invoert, blijven tot en met 28 april in het systeem staan. U kunt ze tot dat moment probleemloos aanpassen. De voorkeuren blijven behouden, ook wanneer de verkoop van start gaat op 13 april. Het enige wat u moet doen om uw inschrijving definitief te maken, is tussen 13 en 28 april op de projectsite binnen uw online woningdossier de financiële voorwaarden invullen. Hoe vollediger u deze invult, hoe groter de kans op een woning. Hierbij helpt het als u goed zicht hebt op uw financiële mogelijkheden. We raden u aan om nu al een financiële check in te plannen. Dit kan geheel vrijblijvend bij onze financiële partner De HypotheekFactory.

De planning in het kort
• Nu: alle bouwnummerinformatie en prijzen vindt u op de projectsite.
• Donderdag 6 april van 16:00 uur tot 19:00 uur: Scala Sale Event aan de Vang 1 te Halsteren
• Donderdag 13 april: start verkoop Scala, mogelijkheid om definitieve voorkeur(en) door te geven
• Vrijdag 28 april 24.00 uur: sluiting inschrijfperiode
• Week van 1 mei: toewijzing van appartementen, optieverstrekkingen en gesprekken met makelaar

Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tot snel,
ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!