Nieuwsbrief Scala 7 april

Wat een geweldige opkomst was er tijdens het Scala Sale Event bij Baas Makelaars gisteren! Bent u ook geweest? Leuk dat we u gesproken hebben. En wat bent u allemaal enthousiast over het gebouw en de appartementen! Ook de brochure is heel goed ontvangen. Vanwege de hoge opkomst en de vele geïnteresseerden hebben we besloten de inschrijfperiode voor Scala te verkorten. Velen van u hebben namelijk aangegeven al te weten welk appartement de voorkeur heeft. En ook wij kunnen niet wachten om van start te gaan met dit mooie project!

Inschrijven voor Scala tot 21 april 24.00 uur
De inschrijving voor Scala sluit op vrijdag 21 april om 24.00 uur (en niet zoals eerder gecommuniceerd op 28 april). U kunt uw woningvoorkeuren invoeren in het online woningdossier op de website. Uw voorkeuren blijven tot en met 21 april in het systeem staan. U kunt ze tot dat moment probleemloos aanpassen. De voorkeuren blijven behouden, ook wanneer de verkoop van start gaat op 13 april. Vanaf dat moment staan de definitieve prijzen bij de woningen vermeld.

Tussen 13 en 21 april: financiële voorwaarden invullen
Tussen 13 en 21 april dient u op de projectsite binnen uw online woningdossier de financiële voorwaarden in te vullen. Daarmee maakt u uw inschrijving definitief. Hoe vollediger u deze gegevens invult, hoe groter de kans op een woning. Hierbij helpt het als u goed zicht hebt op uw financiële mogelijkheden. We raden u aan om nu al een financiële check in te plannen. Een afspraak maken kan geheel vrijblijvend bij onze financiële partner De HypotheekFactory.

De planning in het kort

  • Nu: alle bouwnummerinformatie en prijzen vindt u op de projectsite.
    Geef hier uw woningvoorkeuren door (maximaal 10)
  • Donderdag 13 april: start verkoop Scala. Definitieve prijzen zijn bekend.
    Wilt u nog wat wijzigen in uw woningvoorkeur(en)? Dat kan. En vult u de financiële voorwaarden in om uw inschrijving definitief te maken
  • Vrijdag 21 april 24.00 uur: sluiting inschrijfperiode
  • Week van 24 april: toewijzing van appartementen.
    U hoort zo snel mogelijk of u de gelukkige bent en we plannen uw gesprek met de makelaar in.

Wilt u verder nog wat weten? Bij Baas Makelaars zit Maud Jansen klaar om al uw vragen te beantwoorden. Nog geen brochure? Bij Baas Makelaars kunt u er gewoon eentje ophalen.

Tot snel,
ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!