Nieuwsbrief Scala maart 2023

Hoog tijd om u als geïnteresseerde in Scala een overzicht te geven in alle highlights van Scala. En dat zijn er nogal wat! Waarom steekt dit appartementencomplex met kop en schouders boven andere woonlocaties uit? In deze nieuwsbrief leest u het. Verder leggen we u de voordelen van de digitale conciërge van Scala uit en stellen we u voor aan De HypotheekFactory. Deze hypotheekadviseur werkt met hart en ziel voor zijn klanten. We bevelen hem met stip aan.

Scala’s highlights op een rijtje
Benieuwd naar alles wat Scala bijzonder maakt? Waarom je er zou willen wonen? We hebben het eens overzichtelijk onder elkaar gezet.

Lees verder

De voordelen van de digitale conciërge
Het systeem van BringMe zorgt voor veel gemak. We leggen uit wat dit systeem allemaal te bieden heeft voor kopers van Scala. De digitale conciërge hoort volgens ons bij het echte luxe wonen. U betaalt hier niets extra’s voor.

Lees verder

Maak kennis met: De HypotheekFactory
Wilt u een nieuwbouwwoning kopen en bent u op zoek naar eerlijk en betaalbaar advies over uw hypotheek? Dan staan de adviseurs van De HypotheekFactory dag en nacht voor u klaar.

Lees verder

Wat kunt u verder van ons verwachten?
In de volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over de duurzaamheidsaspecten van Scala. Ook leest u dan en een interview met de kopersbegeleiding van aannemer ADSR. En met de service van Housing Heroes tillen we onze service naar een nog hoger niveau. Begin april organiseren we het Scala sale event, hiervoor ontvangt u een uitnodiging. Houd dus uw mailbox in de gaten!

En vergeet niet: de pre-sale van Scala start op 30 maart. Vanaf dat moment kunt u alle bouwnummerinformatie en prijzen vinden op de website. Wilt u verder nog wat weten? Baas Makelaars zit klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 Tot snel,
 ADAM Vastgoed, Baas Makelaars en marketingbureau NuVastgoed

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!