Nieuwsbrief Scala november 2022

De plannen en ideeën voor nieuwbouwproject Scala worden steeds concreter. Het wordt echt een prachtplek om te wonen op een toplocatie in Bergen op Zoom. We vertellen u graag meer over de voortgang van het project. Er is namelijk heel wat te melden.

Ontwikkelingen vragen creatieve blik
We krijgen veel vragen van geïnteresseerden over Scala, bijvoorbeeld over bouwnummers en bijbehorende verkoopprijzen. Het plan was om u deze informatie eind november te verstrekken. De huidige tijd dwingt ons echter om nogmaals creatief te kijken naar het project om de kwaliteit die we voor ogen hebben te kunnen garanderen. Omdat andere keuzes effect kunnen hebben op de verkoopprijzen, kunnen wij die nog niet vrijgeven. Nog even geduld dus…

Extra aandacht voor duurzaamheid
Het ontwerpteam is op dit moment druk bezig met het afronden van het Definitieve Ontwerp. Dit betekent dat de projectontwikkelaar, aannemer, architect, constructeur en het installatie- en energetisch adviesbureau het bouwproject tot in detail aan het uitwerken en afstemmen zijn. We besteden extra aandacht aan het zo duurzaam en energiezuinig mogelijk maken van het gebouw en de appartementen. Fijn voor het klimaat én uw portemonnee!

Commissie Welstand positief
Mooi om te melden is de positieve reactie van de Welstandscommissie van de gemeente op het Definitief Ontwerp. Dat is een belangrijke stap richting de omgevingsvergunning. We houden u op de hoogte over de voortgang op dit gebied.

Planning in de maak
Volgende week werken we (ADAM Vastgoed, Baas Makelaars en marketingbureau NuVastgoed) de planning verder uit. We bespreken dan wat we wanneer met u kunnen delen. We willen u niet alleen een beeld geven van het gebouw en de appartementen, maar ook hoe we tot het ontwerp zijn gekomen en welke maatregelen we treffen om uw toekomstige woning zo energiezuinig mogelijk te maken. We laten u weten wat ongeveer uw energielasten zullen zijn en wanneer de verkoop van start gaat. Zodra deze planning bekend is, krijgt u hierover bericht.

Hoe nu verder?
We begrijpen dat wachten soms lang duurt. Daarom zorgen we dat u goed geïnformeerd blijft over de voortgang van het project, ook als het soms wat tegenzit. Wij zetten alles op alles om Scala vlot te realiseren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en leefbaarheid. Zodat u hier straks heerlijk kunt wonen. Daar kunt u van op aan.

Tot snel,
ADAM Vastgoed, Baas Makelaars en marketingbureau NuVastgoed

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!