Scala gaat in pre-sale!

Op donderdag 30 maart gaat Scala in pre-sale. Vanaf deze datum kunt u op de website alle bouwnummers vinden met per woning de bijbehorende woningspecificaties, plattegronden, afmetingen en sfeerbeelden op schaal. Zo kunt u zich een goede voorstelling van de 53 appartementen maken. En kunt u op uw gemak gaan kijken welke woningen u bevallen. Keus genoeg, want de appartementen variëren in oppervlakte van 50 m2 tot 193 m2 en beschikken allemaal over een heerlijk ruime buitenruimte.

Krijg vast een goed beeld van de woning
We werken met pre-sale voorafgaand aan de start van de verkoop. In deze periode staan de prijzen van de woningen nog niet helemaal vast maar geven we u wel een indicatie. Zo krijgt u voor de verkoop begint alvast een goed beeld van de woning en de te verwachten verkoopprijs. Voor u als koper is het fijn om al in een vroeg stadium naar de tekeningen van een huis te kunnen kijken. Gedurende de pre-sale periode heeft u bovendien de tijd om alvast financieel advies in te winnen, een gesprek met uw hypotheekadviseur te plannen of uw huidige woning te laten taxeren. Kortom, een pre-sale geeft u meer tijd om na te denken en zaken te regelen.

Geef uw voorkeuren online door
Heeft u na het bekijken van alle verkoopinformatie uw droomwoning al op het oog? Log dan in op de website van Scala. Via het poppetje rechts bovenin kunt u een persoonlijk account aanmaken door uw gegevens in te vullen. Tijdens de pre-sale periode kunt u dan online uw voorkeuren doorgeven. Wees niet bang om wat in te vullen. U verplicht zich tot niet en kunt uw voorkeuren altijd weer aanpassen door opnieuw in te loggen.

Wordt u eigenaar van een appartement in Scala?
Zodra de prijzen definitief vaststaan, gaat Scala in verkoop. Dit is medio april. U heeft dan een week de tijd om uw definitieve keuzes in te voeren. Na deze week wijzen wij de woningen toe en nemen wij contact op met iedereen die zich heeft ingeschreven voor een woning. U hoort dan of u de woning van uw voorkeur aan u is toegewezen. Vervolgens heeft u de woning twee weken in optie. Dat betekent dat u twee weken de tijd heeft om te beslissen of u het appartement koopt. Wilt u de woning niet, dan bellen we de volgende geïnteresseerde op de lijst. Eind april plannen we verkoopgesprekken in met iedereen die een appartement toegewezen heeft gekregen.

Scala Sale Event!
Na de start van de pre-sale en voor de verkoop organiseren we een Sale Event voor alle geïnteresseerden in Scala. Heeft u interesse in een appartement van Scala, dan bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje de details van het complex en de verkooptekeningen te komen bekijken. Natuurlijk ligt dan ook de verkoopbrochure voor u klaar. Ook maakt u hier kennis met het verkoopteam. De mensen van Baas Makelaars, aannemer ADSR, De HypotheekFactory en ontwikkelaar Adam Vastgoed zijn aanwezig. U kunt hier al uw vragen stellen! U ontvangt hiervoor nog een aparte uitnodiging met datum, tijd en locatie. Zien we u daar?

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!