Verkooppercentage van 70% bereikt!

Of u nu interesse hebt in een appartement in Scala, een optie hebt op een woning of zelfs al uw handtekening hebt gezet onder de koopovereenkomst, u zult vast blij zijn om te horen dat we het verkooppercentage van 70% hebben behaald! Dit betekent dat aannemer Aan de Stegge Roosendaal de opdracht heeft gekregen om te gaan starten met de bouwvoorbereidingen. In het eerste kwartaal van 2024 gaan we van start met de bouw. Komende week zullen we dit goede nieuws op meer plekken bekend maken: de website zal worden aangepast, net als het bouwbord op locatie en alle andere marketingcommunicatie-uitingen.

Wat betekent dit voor u?
Alle kopers ontvangen medio september een uitnodiging voor een afspraak in oktober voor een eerste gesprek met de kopersbegeleiders. Al eerder schreven wij over wat zij voor u kunnen betekenen. Wie dat gemist heeft, kan dit teruglezen op de website: www.scala-bergenopzoom.nl/kopersbegeleiders

Uw woning een plaatje
Daarna volgt ook al snel uw gesprek met de adviseur van Housing Heroes. Want als extra service van Scala bieden wij onze kopers professionele ondersteuning op het gebied van interieurontwerp. Als uw dat wilt, neemt Housing Heroes ook de gehele afwerking en inrichting van uw appartement voor u uit handen met de Woonklaar Service.  Keuzestress en overbodige kosten behoren hiermee tot het verleden. Lees er alles over op: www.scala-bergenopzoom.nl/interieurontwerp

Iets later naar de notaris
Vanwege de strenge stikstofregels duurt het vergunningsproces voor het bouwen wat langer dan we gewend zijn. Dit heeft geen effect op de start van de bouw. Wat u er als koper van merkt is dat de overdracht van de grond bij de notaris iets later in het proces plaatsvindt. En dat levert u voordeel op, want u gaat pas betalen zodra de grond gepasseerd is. Dat betekent dat u minder lang dubbele woonlasten heeft.

Driekamerappartementen op het zuiden
Wie nog niet getekend heeft voor een woning in Scala, heeft nog keuze uit diverse aansprekende appartementen. Het betreft met name driekamerappartementen met een praktische of juist speelse indeling aan de zuidkant van het gebouw. U kijkt uit op het parkachtig aangelegde voortuin met gezellige entree waar straks meerdere bomen zorgen voor een groene zone. De overstekken zorgen ervoor dat het hier zomers zowel binnen als op het overdekte terras straks aangenaam van temperatuur blijft. Bang voor verkeersoverlast hoeven de kopers hier ook niet te zijn. De Erasmuslaan krijgt een nieuwe indeling en wordt voorzien van fluisterasfalt, terwijl de Louis Porquinlaan een autoluwe straat wordt met vooral bestemmingsverkeer.

Houtskoolschets
Tenslotte kunnen we u melden dat we deze maand van de gemeente een houtskoolschets ontvangen van de plannen voor de directe omgeving van Scala (met name Plein 13). Op basis van deze schets wil de gemeente met omwonenden in overleg over de plannen voor het gebied. Zodra de schets er is, hoort u dat van ons.

Ook wonen in Scala?
We verwachten dat het nieuws dat we gaan starten met de bouwvoorbereidingen nog meer geïnteresseerden over de streep zal trekken. Dus wilt u zeker zijn van een appartement in Scala, wacht dan niet te lang om contact op te nemen. Dit kan op telefoonnummer 0164-683842 of stuur een mail naar de nieuwbouwafdeling van Baas Makelaars via nieuwbouw@baasmakelaars.nl. Eerst meer weten over Scala? Haal een brochure op bij Baas Makelaars op adres: Vang 1 in Halsteren. Ook met vragen kunt u hier terecht.

Tot snel,

ADAM Vastgoed en Baas Makelaars

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!