"Bouwen aan een project met allure!"

Met Aan de Stegge Roosendaal (ADSR) heeft Scala niet zomaar een aannemer in huis gehaald. Deze enthousiaste bouwer is al vanaf het begin bij de plannen betrokken en adviseert ontwikkelaar Adam Vastgoed bij het zo goed mogelijk laten aansluiten van het appartementencomplex op de wensen van de toekomstige bewoners. Naast kwaliteit krijgen gebruiksgemak en duurzaamheid veel aandacht. De luxe gasloze appartementen kennen straks een zeer laag energieverbruik door de optimale isolatie en energiezuinige systemen.

Deel dit verhaal op:

Een gebouw met allure

Algemeen directeur Bas Moens en planontwikkelaar Evert Broekmans van ADSR vinden het geweldig om mee te helpen om Scala te realiseren. “Het design van het gebouw heeft de allure zoals je dat in grote steden als Amsterdam en Rotterdam ziet. We zetten er een nieuwe standaard mee voor Bergen op Zoom. Als je naar de omgeving kijkt, springt dit plan er echt uit.”

Van bouwplezier naar woongenot

Het bouwbedrijf zorgt tijdens het verkoopproces voor gedetailleerde plattegronden en een uitgebreide technische omschrijving. “Hierin staan alle gebruikte installaties, materialen en kleuren beschreven, zodat de koper precies weet wat hij koopt. Voor de persoonlijke invulling van de keuken, badkamer en toilet werken we samen met klantvriendelijke showrooms; bewezen partijen die doen wat ze beloven tegen marktconforme prijzen. Ook hierin willen we kwaliteit bieden.”

Eén persoonlijk aanspreekpunt

Vanaf aankoop tot na de oplevering van het appartement worden kopers ondersteund door de kopersbegeleider van ADSR. Broekmans legt uit: “Voor alle zaken die ‘van uw huis uw thuis maken’ kunt u bij één vast aanspreekpunt terecht, uw kopersbegeleider. Zij nodigt u na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst uit voor een gesprek over uw woning. Samen bespreekt u de mogelijkheden van de koperswensen en de keuzes voor keuken, sanitair, tegelwerk, wand-, vloer- en plafondafwerking en binnendeurcombinaties. Uiteraard kunt u tijdens dit gesprek ook vragen stellen over het project en het bouwproces. De kopersbegeleider kent het bouwproces en de consequenties van bepaalde wijzigingen en/of aanpassingen, en weet wanneer en op welke punten van het standaard bouwproces kan worden afgeweken. In overleg zijn er diverse mogelijkheden. We doen er alles aan om er helemaal úw appartement van te maken.”

Communicatie is belangrijk

Kopers worden na de aankoop goed op de hoogte gehouden door ADSR. Broekmans: “Naast regelmatig een digitale nieuwsbrief over de voortgang en andere wetenswaardigheden, krijgt u als koper ook toegang tot Volgjewoning.nl. Dit is een overzichtelijk en toegankelijk digitaal platform met daarin alle actuele informatie, documenten en communicatie over de woning. Hierin staan deadlines en reminders, en u kunt er uw keuzes digitaal doorgeven. U legt via het digitale systeem gemakkelijk contact met uw kopersbegeleider.”

Zorgeloos kopen

ADSR is aangesloten bij Woningborg, dat vindt Moens belangrijk. “Dat betekent dat kopers goed beschermd zijn. Mocht er tijdens de bouw iets met ADSR gebeuren, dan zorgt Woningborg dat de woning gewoon wordt afgebouwd. Bovendien heeft de koper via Woningborg garantie op de woning. Wij vinden dat kopers zich over dit soort zaken geen zorgen hoeven te maken!”

Een eerste blik

Wanneer het voorverkooppercentage van de woningen van Scala is behaald, kan de bouw van start. Moens en Broekmans verwachten zo’n anderhalf jaar bezig te zijn. “Gedurende de bouwperiode krijgen de kopers tweemaal een uitnodiging om hun appartement te bekijken, de zogenaamde kijkmomenten. Ook vlak voor oplevering is er zo’n moment (de vooroplevering). Een ideaal moment om ruimtes exact op te meten. Superleuk ook om te zien wie er nog meer in Scala komen wonen. Misschien ontmoet je hier al wel je naaste buren!”

Over ADSR

Aan de Stegge Roosendaal is een ontwikkelend bouwbedrijf, gevestigd in Roosendaal. Het bedrijf bestaat 36 jaar en is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven, een netwerk van twintig bouwbedrijven in Nedeland, België en Duitsland. Bij ADSR werken circa 50 medewerkers. Het is actief in de pijlers woningbouw, zorg en bijzondere/kansrijke projecten. ADSR kan meer dan bouwen alleen. Het is voor veel partijen van toegevoegde waarde in het voortraject, bijvoorbeeld op het gebied van planontwikkeling maar ook fiscaal/juridisch. Het bedrijf heeft veel kennis en know-how. Als middelgrote organisatie past het goed bij opdrachtgevers als Adam Vastgoed, een kleinere ontwikkelaar met behoefte aan een no-nonsense partner die hem op meerdere vlakken kan ondersteunen om een project bouwklaar te krijgen en daarna ook daadwerkelijk te realiseren.

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!