“Dit soort appartementen zijn zeldzaam in Bergen op Zoom!”

Al een jaar of twee-drie zijn Peter en Lia Heijnen uit Halsteren nu op zoek naar een ruim appartement met een flink terras. Ze willen terugkeren naar het bruisende Bergen op Zoom, waar ze ooit ook hun wooncarrière begonnen.

Deel dit verhaal op:

Gehecht aan de tuin

“Lekker dichtbij alles: de winkels, de leuke restaurantjes, de barretjes, het theater… Dus het liefst in de buurt van het centrum. Helaas worden we tot nu toe steeds uitgeloot. Vraag en aanbod in dit woonsegment liggen duidelijk niet op een lijn. We zijn toe aan verandering. Waar we nu wonen is prima maar waar we naar toe willen past beter bij ons”, beginnen Lia en Peter hun verhaal. Beiden zijn 67, de kinderen zijn de deur uit en de huidige twee-onder-een-kapper voelt te ruim aan voor met zijn tweeën. Tegelijkertijd zijn ze wel erg gehecht aan hun grote groene tuin. “Dus ons nieuwe appartement móet beschikken over een flinke buitenruimte waarin we het ook nog een beetje gezellig kunnen maken en tussen de plantjes kunnen zitten.”

Aansprekend ontwerp

En dat is precies waarom Scala hen zo aanspreekt. “Een mooi ontworpen wooncomplex met appartementen die beschikken over een grote terrassen, sommige zelfs met bomen. Ik denk dat we daar wel kunnen wennen!

Daarbij is alles nieuw en duurzaam gebouwd, en ziet het gebouw er ook nog eens aantrekkelijk uit. Dit soort appartementen zijn zeldzaam in Bergen op Zoom!”

Een best wensenlijstje

Het stel zoekt een appartement van minimaal 100m2. “We hebben wel wat wensen hoor! Een fijn ingedeelde woning met een mooi uitzicht. Graag met een extra slaapkamer voor logeerpartijtjes van de kleinkinderen, een inloopdouche en een eigen parkeerplaats. Een tweede toilet zou fijn zijn. En natuurlijk dat terras van minimaal 20m2.”

Binnen Scala zijn er meerdere bouwnummers die voldoen aan deze wensen. Met 53 appartementen en 20 woningtypen valt er voor iedereen wat te kiezen.

Helemaal voorbereid

Familie Heijnen heeft zich goed voorbereid. “We hebben ons eigen huis al laten taxeren en zijn in gesprek met de hypotheekadviseur. Alles is geregeld en klaar voor het aankoopmoment. En nu maar duimen dat we worden ingeloot. Want hier zien we ons wel oud worden!”

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!