Zelfs de makelaar is onder de indruk

“Projecten als deze zijn schaars!”
Als makelaar zie je dagelijks woningen en wooncomplexen. Wanneer je dan echt onder de indruk bent van een nieuwbouwproject, wil dat wel wat zeggen. En bijzonder is het, zegt Maud Jansen-Staal van Baas Makelaars in Halsteren. Ze heeft al heel wat geïnteresseerden gesproken. “Het gebouw springt eruit. De ruime opzet, het vele groen, het Health & Sports-concept op de begane grond. Het is duidelijk dat dit project beantwoord aan een grote vraag. We hebben nog niet veel informatie over Scala gedeeld, maar heel veel mensen weten ons al te vinden. Projecten als deze zijn schaars!”

Deel dit verhaal op:

Voor elke woonwens een bijpassend woontype

“Niet alleen spreekt de architectuur hen aan, ook de locatie zo vlak naast het centrum is top. Je loopt ook zo naar het station of de boulevard langs het water. Tel daarbij op de garantie dat je je auto altijd kwijt kunt op je eigen parkeerplek en de grote variatie aan appartementen en woonoppervlaktes. Er is echt voor iedere woonwens een bijpassend aanbod binnen Scala. Het zijn ook best wat woningen terwijl het gebouw niet massief oogt. Overal is de ruimte genomen om te zorgen voor een prettige woonbeleving. Kijk alleen al maar eens naar de balkons, de patio en de tuin rondom het complex.”

Waar droomt u van?

Wie interesse heeft in een appartement, kan bij Baas Makelaars terecht voor een goed gesprek en gedegen advies. “Een nieuwe woning kopen doe je niet vaak en het is bij nieuwbouw ook echt anders dan bij bestaande bouw. Je koopt vanaf een tekening en kunt niet in het huis rondlopen om het te ervaren. We staan bekend om onze oprechte interesse: wie ben je, waar hou je van (of juist niet), waar droom je van en wat past bij je. We kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. We snappen dat het kopen van een huis spannend kan zijn. Het gaat ook om veel geld. Door onze persoonlijke aanpak en goede begeleiding nemen we u mee door het verkoopproces. Vanaf de eerste informatieaanvraag tot en met de sleuteloverdracht.”

Eerste aanspreekpunt

Maud is het eerste aanspreekpunt voor Scala en kent het project van binnen en van buiten. U kunt bij haar terecht met al uw vragen. Ze voert alle gesprekken en waar nodig schakelt ze een van haar collega’s in. “Voor wie dat wil kunnen we ook advies geven over de verkoop van de huidige woning. Door middel van een vrijblijvende waardebepaling door een van onze makelaars wordt al snel duidelijk wat uw financiële ruimte is. We werken bovendien samen met betrouwbare hypotheekadviseurs en kunnen zo zelfs een totaalpakket aanbieden bij aankoop.”

Scala geeft een groot gevoel van vrijheid

“We verwachten dat de appartementen van Scala in trek zullen zijn bij de actieve 50+ers. Zij maken bewust de keuze wat kleiner te gaan wonen nu het kan. Wat meer genieten van het leven en minder tijd kwijt zijn aan onderhoud. Tegelijkertijd willen ze niet inleveren op comfort en zeker de mogelijkheid hebben om ook lekker buiten te zitten. Scala geeft die ruimte en biedt door haar opzet een groot gevoel van vrijheid. En het bourgondische binnenstad van Bergen op Zoom, waar eigenlijk altijd wel wat te doen is, is lekker dichtbij.”

De voordelen van het kopen van nieuwbouw

  • Naar eigen smaak – U kunt alles naar eigen wens en smaak (laten) aanpassen, afwerken en inrichten.
  • Alles fris en nieuw – Geen slijtage of verborgen gebreken in een nieuwbouwwoning.
  • Duurzaam en energiezuinig – Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste standaarden van energiezuinigheid gebouwd. Goed voor het milieu én uw portemonnee!
  • Levensloopbestendig – Wie nu nadenkt over de toekomst, kan later blijven wonen.
  • Gebouwd met de modernste technieken en hoogwaardige materialen – U koopt kwaliteit.
  • Een nieuw begin – Samen met alle buren doorloopt u hetzelfde traject. Dat schept een band!
  • Weinig onderhoud – Een nieuwe woning vergt minder onderhoud, en helemaal als de gebruikte materialen onderhoudsarm zijn zoals in Scala.

Verkoop gestart!

Schrijf u nu in op uw favoriete woning(en)!